tisdag 20 september 2011

Vart tog sommaren vägen ?

Ja nu är det ett faktum, den är här, ja med allt vad det innebär. På torpet gulnar löven, tomaterna dom sista gröna ligger hemma och mognar.

Växthuset är tomt sånär som på den gulnande vidruvsplantan
Äpplen finns i massor och jag gör som jag lärt mig av en väninna, jag fryser ner dom i klyftor, ock tar upp dom när behov finns. jag är ingen älskare av äpplamos förstår niHortensian är så vacker so det gör ont

Den vackra färgen skulle jag vilja spara hela vintern, men den håller på att ge sig inför vintern den ocksåoxbären ser inbjudande ut, och ja! man kan visst äta dom, men jag låter bli
De sista blommorna på rosenskäran tittar på mig och undrar

Vart tog sommaren vägen?

3 kommentarer:

 1. Hejsan


  Fina bilder, men icke så nicke är sommaren slut....löven är ju kvar på träden....hehe...

  SvaraRadera
 2. Fina bilder du har i din blogg!
  Ja, här har hösten börjat göra sitt intåg. Så länge de fina höstlöven sitter kvar är det ju fint, men sedan blir det ju en tid som inte är så munter.
  Men ..., vi överlever, snart är det vår igen!

  SvaraRadera
 3. Sommaren har tagt natta.... Den packade ner sig häromdagen. Men om 7-8 månader vaknar hon igen och förbereder både sig och oss på många varma, soliga dagar igen :))

  Vackra bilder du bjuder på.
  Men blev nyfiken på det där med äppelklyftor... Fryser du dom bara rakt av så där? Måste ju prova alltså.. Ska koka lite äpplemos i alla fall. Det är gott :))

  Nu är det snart natta här, men du får ha en fin osndag när du vakner.
  Kramen Synnöve.

  SvaraRadera

Hej på dej, kul att du tittar in:) jag blir väldans glad om du skriver en rad