måndag 15 april 2013

Skulle vilja komma ut !

Ja ! nu får ni inte tro att jag hittat en annan partner av annat slag än det jag har :) nej men UT Ut i friheten, ut i friskluften lite oftare än nu.
Jobbar det gör ju alla jag vet ! men jag är såååå trött, så trött .
Jag fattar inte hur politiker ens tänker tanken att man ska jobba längre än 65 år. Och gör man inte det då får man sjunga på gatan för att ha lite frukost på bordet.
Är det meningen att vi ska gå runt med rollator på jobbet, halta in till patienterna och med darrande händer mata 100-åringen som nyss slutat på kontoret. Är det meningen att vi ska somna i sängen intill hundraåringen för att vi inte orkar rulla hem ?
VA ? är det meningen med vårt liv.
Jag vet! man har möjligheter, skaffa ett annat jobb, gnäll inte. men när bäst före datum har gått ut på mig, ja då finns det inte mycket kvar att välja på.

Fy så trist torparbloggen har blivit tänker ni säkert. Men det är så här jag känner mig i dag......det kanske känns bättre i morgon :)

Attans nu kom jag på att jag ska till tandläkaren i dag kl 13.00......................Buhu !

Men hörreni, lite torpinformation !! Vi har premiärövernattat i törpastugan :) det är glädje, och när jag riktigt tänker efteer så finns det många sånna.
Tack bloggen för att jag fick gnälla lite, nu känns det bättre !

2 kommentarer:

 1. Att få gnälla lite är bra och i det här fallet tycker jag inte ens det är gnäll! Gärna ta tillvara alla kompetens och erfarenhet men släpp fram de unga och ha oss inte att arbeta tills vi fullkomligen stupar! Håller med dig.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Man får ha såna dagar! :)
  Hoppas att det känns bättre nu.
  Kram till dig! ♥

  SvaraRadera

Hej på dej, kul att du tittar in:) jag blir väldans glad om du skriver en rad