tisdag 25 september 2012

NI får la tycka vad ni vill...men !!

Kan inte hjälpa det, men attans va gött det är att krypa upp i soffan, krypa in under filten. Tända ljusen och låta hösten komma. Det är ingen nackdel......idel fördelar. Men vänta här nu !
Låter det inte liiiite väl bekvämt ?

Det finns andra saker att göra åxå. Kratta löv ( jädrans löv kunde man inte uppfinna träd utan en massa förbenade löv som lägger sig överallt ) samla in frukten ( visserligen ganska maskäten för vår del)

 Njuta av höstregnet och slänga ut kalk på den mossiga gräsmattan.... (men det regnar ju aldrig när jag är beredd med kalkpåsen ju )

 Klippa gräset ! med den eländiga elgräsklipparen som maken så ivrigt ville köpa...asså, man klipper ju mer sladd än gräs !! Jaja men om man väger för och nackdelar så är det väl så : att man är aldrig riktigt nöjd med någon årstid nu för tia !

Så jag börjar min lediga dag under filten i alla fall. Ni får tycka vad ni vill ...men det behövde väl inte regna just idag..................................

4 kommentarer:

 1. jag behöver hösten och vintern, bra tid att läsa böcker :)

  SvaraRadera
 2. Jag kan leva med hösten så länge jag fortfarande kan simma i havet :-) så, ingen is tack!

  SvaraRadera
 3. Man måste njuta lite med.
  Låt gräset växa, struta i att kalka, mossa är skönt för barfotafötter i sommar, Gör en äpplekaka av äpplena, kryp upp i soffan med en god kopp te eller kaffe och filt.
  Hösten ÄR härlig :)
  Kram Synnöve.

  SvaraRadera
 4. Vi tänker bara på det som är det härliga.... att få komma in efter allt arbete i trädgården. ta ett varmt bad, en kopp te och placera sig i soffann under filten.
  Säger hon som inte har någon trädgård ens. ;-)

  SvaraRadera

Hej på dej, kul att du tittar in:) jag blir väldans glad om du skriver en rad