fredag 28 september 2012

Vet ni vad ?


Druvor ...igen !
  Det finns glädjeämnen och så finns det mindre angenäma ämnen. I mitt förra inlägg kräktes jag över  människor som ej kan hålla ordning på sitt skräp..nu tänker jag BARA tänka positivt ( nästan ) Glädje är att hämta in en klase blåa druvor och slänga på filen en tidig morgon, gå barfota ut i gräset och känna morgondaggen under fötterna..det vill säga ca två gånger i år ! Men attans vad mysigt det var..vill jag minnas, det var ju längesedan :)


Buskrosorna !
 Glädje är att plocka in en knippe rosor till den soldränkta lilla verandan ( dom är fina även när det regnar ) känna doften av rosor och kaprifol ( nej visst ja, det hade jag inga i rabatten...men ändå liksom :) Glädje är åxå att plocka en bukett att ge bort...jadå det gläder
Paj i stora lass
Här snackar vi "Megaglädje " alltså det är ju änna för gött med egna äpplen, ja alltså dom utan mask.Det räcker ju ett litet tag i alla fall. jag är ingen dyrkare av mos och sånt kladd så några äppelpajer duger gott.
Hörreni, hur går det ute i era törpastugor då ? är lökarna i jorden, är växthuset städat och eller....det har ju inte jag med att göra ju..

Jag har i alla fall tänk putta ner lite lök i rabatterna, för det är ju sååå mysigt när våren kommer. Det är ju bara jul och Nyår och Påsk och lite sånt trams emellan

2 kommentarer:

 1. egna druvor låter ju gott alltså... Har du dom i växthus?

  äppel, päppel, pirum, parum... Här är äpplena fulla med skorv, men fruktköttet är jättefint. Ska göra några äpplekakor och ha i frysen. Gött det.

  Näe inga lökar i jorden än, men det börjar bli dags...

  Ha en skön afton nu.
  Kram Synnöve.

  SvaraRadera
 2. jajemen ! egna druvor och blå söta är dom :)

  SvaraRadera

Hej på dej, kul att du tittar in:) jag blir väldans glad om du skriver en rad