onsdag 18 april 2012

Det finns det som är gott...

Sen finns det de som är godare. När våren är så här föränderlig, då längtar jag, jag längtar så oerhört efter värme. Jag fryser ända in i själen när det haglar snöbollar på mig.
Jag vet ju att i Sverige är det så här, jag vet att på midsommar regnar det, jag vet att man får höra " skitväder, j-a svenska sommar, typiskt att hela min semester ska regna bort........... Ofta glömmer man sköna ljusa varma sommarkvällar, som faktiskt förekommer, även om dom är sällsynta.
Då måste man göra det enda rätta, planera för en eller två veckors garanterad värme, nu pratar jag inte växthus värme, nej jag pratar utomlandsvärme.
Jag har hotat väderguden !! om han ( är det en han ?) inte ordnar varm sommar åt oss då överger vi sommaren i Sverige på semestern..happ så det så, den svenska glassen får nån annan äta på sin kalla veranda under regnskyddet.
Nu låter det verkligen som om vi skulle flytta för evigt till varma södern..näe men en vecka eller så kan man ju njuta varm sand och solstänkta stränder.
Men än så länge, så glor jag på mina plantor som växer så det knakar, än så länge är det många arbetspass kvar, och HÄR dök pessimisten upp igen.
Nä nu tar jag en tur till köket för där doftar god mat, och det är positivt

4 kommentarer:

 1. Jag håller med dig...tror vi överger också om han inte snäll...den där väderguden.
  Så härlig bild...blir så sugen.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hej! Har tittat runt lite i din blogg och lagt in mig som följare - blir glad av att läsa dina galghumoristiska inlägg!
  Hukar framför brasan inför annonserad snöstorm men hänger envist kvar här på torpet trots frostnätter och elände!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Laila så glad jag blir, du är så välkommen att titta i i mitt lilla torp. Hoppas inte snöstormen blev allt för jobbig
   KRAM

   Radera
 3. Väderguden är helt klart en man, det är ju bara att se på vädret ;-)

  SvaraRadera

Hej på dej, kul att du tittar in:) jag blir väldans glad om du skriver en rad