tisdag 5 februari 2013

Fru Doktorn !


Avklädd !
 I morgon ska jag klä av mig. Hos Fru Doktorn. Vi som jobbar mycket nätter har fått den stora äran att bli undersökta på landstingets bekostnad. Hur mår vi egentligen...Det är den stora frågan ?
Fick höra av en kollega att Doktorn mäter midjan...............hmm ! det blir inte kul. Sen ska hon lyssna på hjärta och lungor. Vi har tagit prover innan så vi får veta hur vi har skött oss när det gäller kosten ! Men ostbågepåsen, den åt jag efter provtagningen PJUH ! de e lugnt

Ja hujjeda mej, det är liksom ingen ide att gömma sig nu inte. Det är bara att hålla andan...eller nej det går kanske inte så bra. Då lägger man in mig på någon överfull avdelning där ingen hinner med mig.
Hur var det nu med alkoholvanorna ? Jag dricker nästan inget vin alls...eller i alla fall inte dagen före provtagningen.............
Sover jag bra after nattjobbet. Den frågan kan jag svara helt ärligt på  NEJ !
Det ordnar sig nog !

3 kommentarer:

  1. Det är säkert bra att få veta hur man enligt doktorn mår. Bäst är det förstås om jag känner att jag mår bra - trots att det är några centimeter för mycket runt midjan. Men Olle ska motas i grind. Dolda fel skall åtgärdas i tid.
    Ha det bra.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  2. Dra in magen och svara måttligt på frågan om vin, så går du säkert igenom "besiktningen"!

    SvaraRadera

Hej på dej, kul att du tittar in:) jag blir väldans glad om du skriver en rad